logo
Продукти
За Гама-Комерс ООД
Производство на хигиенни продукти - тоалетна хартия, салфетки, кухненски ролки, носни кърпи и мокри кърпи
Gama Commerce
Toilet Paper
Компания с дългогодишна история
Divider

Гама-Комерс ООД е частна компания, създадена през далечната 1995 г., производител на широка гама хигиенни продукти на хартиена основа: Тоалетни хартии, Кухненски Ролки, Салфетки, Носни и Мокри кърпи.

Toilet Paper
Утвърдени партньорства
Divider

Професионализъм, коректност и гъвкавост в работата с нашите клиенти са в основата на дългогодишните ни партньорства, а сътрудничеството ни през годините с едни от най-големите международни търговски вериги като Billa, Metro, T-Market и Kaufland и национални вериги като ProМarket, ТВ – ДАР, Minimart са признание за нашето постоянство и лоялност в работните ни отношения.

Toilet Paper
Нашата визия
Divider

Нашата визия за развитие и растеж е в изграждане на стабилни отношения с нашите партньори, като упражняваме постоянен контрол над целия производствен процес и непрекъснатото развитие и инвестиции в материално-техническата база, което от една страна ни прави предпочитан работодател в региона, а от друга ни дава възможност да предлагаме все по-богата гама от висококачествени продукти на конкурентни цени. Гаранция за качеството на нашето производството са и поддържаните международни стандарти за управление по отношение на околната среда, контрола, проследимостта и качеството на нашите продукти.

Toilet Paper
Дистрибуторска мрежа
Divider

Gama може да откриете във всяка точка на България, както и в съседните балкански страни. Фирмата има изградена широка и стабилна дистрибуторска мрежа и предлага гъвкави и атрактивни условия за съвместна дейност с търговци на едро, почистващи фирми, хотели и ресторанти.

logo
Адрес:
гр. Гоце Делчев
обл.Благоевград
Мосомище, Индустриална зона
Продукти
Централа:
Търговски отдел:
Счетоводство:
Email: